Meniu
Search
x

Paturile ecologice din carton, folosite la Jocurile Olimpice de la Tokyo, vor fi transferate într-o unitate medicală COVID din Japonia

Guvernatorul din Osaka, Hirofumi Yoshimura, a declarat că vrea ca paturile ecologice din carton pe care au dormit sportivii în perioada Jocurilor Olimpice şi Jocurilor Paralimpice de la Tokyo să fie folosite pentru pacienţii cu COVID-19.

De Redactia Observator la 12.09.2021, 17:43

Paturile ecologice din carton pe care au dormit sportivii în perioada Jocurilor Olimpice şi Jocurilor Paralimpice de la Tokyo vor fi folosite pentru pacienţii COVID. Cel mai probabil, acestea vor ajunge la o facilitate medicală temporară care va fi construită în prefectura Osaka până la sfârşitul acestei luni, relatează Kyodo News, citat de news.ro. “Aceste paturi au fost făcute pentru sportivi şi sunt de calitate foarte bună”, a declarat guvernatorul din Osaka, Hirofumi Yoshimura.

Aproximativ 800 din totalul paturilor, precum şi zeci de perne folosite în timpul JO, vor fi transferate la facilitatea medicală pentru pacienţi cu COVID-19 care sunt asimptomatici sau au simptome minore. Compania care a fabricat paturile, Airwave Inc., a anunţat autorităţile că este dispusă să doneze paturile pentru facilitatea medicală care va fi construită într-un centru de expoziţii.

În perioada Jocurilor Olimpice şi Jocurilor Paralimpice de la Tokyo s-au folosit aproximativ 18.000 de paturi din carton în satul sportivilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Paturile ecologice din carton, folosite la Jocurile Olimpice de la Tokyo, vor fi transferate într-o unitate medicală COVID din Japonia

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman