Antena Meniu Search
x

Paturile ecologice din carton, folosite la Jocurile Olimpice de la Tokyo, vor fi transferate într-o unitate medicală COVID din Japonia

Guvernatorul din Osaka, Hirofumi Yoshimura, a declarat că vrea ca paturile ecologice din carton pe care au dormit sportivii în perioada Jocurilor Olimpice şi Jocurilor Paralimpice de la Tokyo să fie folosite pentru pacienţii cu COVID-19.

de Redactia Observator

la 12.09.2021, 17:43

Paturi ecologice din carton, pe care au dormit sportivii în perioada Jocurilor Olimpice de la Tokyo
Paturi ecologice din carton, pe care au dormit sportivii în perioada Jocurilor Olimpice de la Tokyo - Profimedia

Paturile ecologice din carton pe care au dormit sportivii în perioada Jocurilor Olimpice şi Jocurilor Paralimpice de la Tokyo vor fi folosite pentru pacienţii COVID. Cel mai probabil, acestea vor ajunge la o facilitate medicală temporară care va fi construită în prefectura Osaka până la sfârşitul acestei luni, relatează Kyodo News, citat de news.ro. “Aceste paturi au fost făcute pentru sportivi şi sunt de calitate foarte bună”, a declarat guvernatorul din Osaka, Hirofumi Yoshimura.

Aproximativ 800 din totalul paturilor, precum şi zeci de perne folosite în timpul JO, vor fi transferate la facilitatea medicală pentru pacienţi cu COVID-19 care sunt asimptomatici sau au simptome minore. Compania care a fabricat paturile, Airwave Inc., a anunţat autorităţile că este dispusă să doneze paturile pentru facilitatea medicală care va fi construită într-un centru de expoziţii.

În perioada Jocurilor Olimpice şi Jocurilor Paralimpice de la Tokyo s-au folosit aproximativ 18.000 de paturi din carton în satul sportivilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Paturile ecologice din carton, folosite la Jocurile Olimpice de la Tokyo, vor fi transferate într-o unitate medicală COVID din Japonia