Antena Meniu Search
x

Peaches Geldof a fost găsită moartă în locuinţa sa

Lumea mondenă britanică este în stare de şoc. Peaches Geldof, fiica muzicianului şi activistului umanitar Bob Geldof a fost găsită moartă în locuinţa sa, iar poliţia nu ştie încă ce s-a întâmplat.

Vezi și

 Mamă a doi copii, Peaches avea 25 de ani şi îşi cucerise, ea însăşi, un bun renume ca model şi jurnalist de televiziune.

"Eu şi mama mea". A fost ultimul mesaj lăsat de Peaches Geldof pe Twitter, înainte să fie găsită fără suflare în locuinţa sa din sudul Angliei. Model în adolescenţă, apoi jurnalist de televiziune, tânăra avea 2 băieţi. Ambii vor avea acum aceeaşi soartă pe care ea însăşi a avut-o la 11 ani când cea care i-a dat viaţă a fost răpusă de o supradoză.

Orfană de mamă, Peaches şi-a luat viaţa în mâini la 16 ani. A urmat o carieră de model, presărată cu abuz de alcool, droguri şi relaţii controversate. La 20 de ani s-a căsătorit însă cu muzicianul Tom Cohen, tatăl celor doi copii în vârstă de unul şi respectiv doi ani.

Deocamdată poliţiştii nu au aflat ce a cauzat moartea tinerei. Anchetează cazul drept unul neobişnuit, dar nu suspect. În casă nu a fost găsit niciun bilet de adio, iar Peaches nu avea pe corp urme de violenţă fizică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Peaches Geldof a fost găsită moartă în locuinţa sa