Antena Meniu Search
x

Galerie foto Pedeapsă de patru luni de închisoare pentru femeia care a provocat accidentarea a zeci de concurenţi la Turul Franţei

Procurorii au cerut o pedeapsă de patru luni de închisoare cu suspendare în cazul spectatoarei care a provocat o căzătură în masă la ediţia din acest an a Turului Franţei, informează AFP.

de Redactia Observator

la 14.10.2021, 21:38

Franţuzoaica în vârstă de 31 de ani, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, femeia fiind ţinta unui val de abuzuri online, le-a spus procurorilor că îi este ruşine de “prostia” sa. Ea s-a prezentat, joi, la un tribunal din Brest.

Procurorii au cerut o pedeapsă de patru luni de închisoare cu suspendare pentru punerea în pericol a vieţii şi cauzarea de răni neintenţionată, relatează news.ro. Conform legislaţiei în vigoare, femeia risca o pedeapsă constând într-o amendă de până la 15.000 de euro şi un an de închisoare. Deliberarea în acest caz va avea loc la 8 decembrie.

Femeia dorea să transmită un mesaj familiei la televizor

La 26 iunie, prima etapă a ediţiei din acest an a Turului Franţei a fost marcată, la mai puţin de 50 de kilometri de sosire, de căderea a zeci de concurenţi, cauzată de o spectatoare cu o pancartă, care era cu spatele la pluton şi cu un picior pe şosea. Femeia dorea să o arate în faţa camerelor de filmat penru a transmite un mesaj familiei sale.

Poliţiştii au cautat-o pe femeie apelând chiar şi la postări pe reţelele de socializare. Aceştia au cerut informaţii suplimentare martorilor care se aflau în acel moment la faţa locului şi care ar fi putut ajuta la identificarea mai rapidă a femeii care a părăsit locul faptei imediat după dezastrul provocat şi despre care s-a crezut că ar fi părăsit ţara. Peste 50 de ciclişti au fost răniţi după ce pancarta pe care femeia dorea să o afişeze în faţa camerelor l-a lovit pe unul dintre aceştia, germanul Tony Martin, provocând ulterior cel mai mare carambol al Turului Franţei din istoria competiţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Pedeapsă de patru luni de închisoare pentru femeia care a provocat accidentarea a zeci de concurenţi la Turul Franţei