Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto Peste 150 de oameni au fost răniţi, după ce două trenuri de navetişti s-au izbit puternic într-o gară din Spania

Peste 150 de oameni au fost răniţi, după coliziunea a două trenuri de navetişti, în gara din localitatea Montcada i Reixac, Catalonia, relatează CCMA, compania publică de radio și televiziune din Catalonia. Unul dintre trenuri l-a izbit puternic pe celălalt, care era oprit și în care se urcau pasagerii. Cauza coliziunii este încă în curs de investigare. 

De Marina Dinu la 07.12.2022, 12:35
Vezi și

Accidentul s-a petrecut la ora 7.50 dimineaţa și, odată cu evacuarea trenurilor, Sistemul Medical de Urgență a raportat că au fost 155 de răniți, dintre care 150 minori. Au fost mobilizate 18 unități de urgenţă. 

Trei pasageri au fost transferați la diferite centre sanitare

Pe acelaşi subiect

Trei dintre pasagerii răniți ușor au fost transferați la diferite spitale din localitate.

Unii dintre oameni sunt îngrijiți în apropierea gării, având pe ei pături termice, dar când va fi posibil vor fi mutaţi în centre de specialitate.

Din cauza accidentului, traficul feroviar în ambele sensuri între Montcada și Reixac-Bifurcació și Terrassa a fost întrerupt pentru mai bine de o oră și jumătate. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Peste 150 de oameni au fost răniţi, după ce două trenuri de navetişti s-au izbit puternic într-o gară din Spania