Antena Meniu Search
x

Pistolul care seamănă cu o jucărie Lego a produs vâlvă în Statele Unite ale Americii

Reprezentanţii companiei daneze Lego sunt în război cu americanii de la Culper Precision, acuzându-i pe aceştia din urmă că au produs un pistol asemănător cu celebrele jucării.

de Redactia Observator

la 14.07.2021, 22:55

Pistolul care seamănă cu o jucărie Lego a produs vâlvă în Statele Unite ale Americii
Pistolul care seamănă cu o jucărie Lego a produs vâlvă în Statele Unite ale Americii - Instagram Culper Precision via BBC
  • Americanii de la Culper Precision au lansat pistolul care seamănă cu o jucărie Lego.

Cei de la Culper Precision au scos pe piaţă un pistol Glock cât se poate de real, dar care, prin design-ul avut, caută să scoată în evidenţă bucuria de a trage la ţintă. Asta pentru că, conform BBC, pistolul seamănă leit cu celebrele jucării Lego, părând că este chiar realizat din piese Lego.

Iniţial s-au sesizat din oficiu reprezentanţii unei companii care se ocupă cu controlul armelor de foc. Aceştia au precizat că decizia luată de cei de la Culper Precision, de a scoate pe piaţă un asemenea pistol, este iresponsabilă şi periculoasă. Şi, pentru că se tem că pistoalele respective ar putea ajunge pe mâinile minorilor, cei de la compania care se ocupă cu controlul armelor de foc i-au sesizat direct pe danezii de la Lego.

Reacţia companiei care a produs pistolul ce seamănă cu o jucărie Lego

Reprezentanţii Lego au trimis deja o notificare celor de la Culper Precision pentru a opri producţia pistoalelor respective şi pentru a retrage de pe piaţă armele deja promovate. 

Chiar dacă specialiştii trag un semnal de alarmă în legătură cu pericolul de a-i atrage pe copii să folosească arme de foc, cei de la Culper Precision susţin că oamenii nu au de ce să-şi facă griji, că pistoalele ar urma să fie folosite doar de cei care au dreptul şi că "vrem să demonstrăm că a deţine şi a trage cu o armă în mod responsabil reprezintă o activitate extrem de plăcută".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Pistolul care seamănă cu o jucărie Lego a produs vâlvă în Statele Unite ale Americii