Antena Meniu Search
x

Video "Plânge cerul, Clau. Doare așa tare". Tânăr român, ucis fără milă pe o stradă din Italia. A fost înjunghiat până la moarte cu un cuțit de vânătoare

Reglare de conturi sângeroasă între mai mulţi români, în noaptea de marţi spre miercuri, pe o stradă din localitatea Mede, provincia Pavia, în Italia. Un băimărean în vârstă de 33 de ani a fost ucis cu sânge rece, înjunghiat până la moarte cu un cuţit de vânătoare, potrivit Corriere della Sera.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 14.12.2023, 11:24

Claudiu ar fi mers în Italia, alături de alt prieten, pentru recuperarea unei autoutilitare în valoare de 7.000 de euro. Ajuns acolo însă, băimăreanul ar fi fost atacat în plină stradă de alţi patru conaţionali. La un moment dat, unul dintre agresori a scos un cuţit de vânătoare şi l-a înjunghiat mortal pe tânărul de 33 de ani. Pentru Claudiu, orice ajutor a venit prea târziu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Moartea a fost confirmată de medicul prezent la fața locului, relatează Informatore Vigevanese.

Pe acelaşi subiect

Imediat după crimă, carabinerii i-au reţinut pe atacatori.

"Te rog, nu ma lasă așa! Cum sa merg mai departe?"

Claudiu, bărbatul înjunghiat până la moarte pe strada Fratelli Magnani din localitatea Mede, era din Baia Mare și avea 33 de ani. Pe rețelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanțe.

"Te rog, nu ma lasă așa!!! Ce mi-ai promis? Visele și planurile?? Cum să merg mai departe?? Bunătatea ta, sufletul tau, zâmbetul tău, ce fac fără ele?? Te iubesc!", a scris pe Facebook soția românului. "Plânge cerul Clau. Doare așa tare … ai lăsat un gol imens în inimile noastre. Te vom iubi mereu. O să ne lipsească zâmbetul tău, nepoții tăi o să te iubească veșnic. Drum lin, nașu nostru", este un alt mesaj de durere.

Autoritățile italiene continuă să facă verificări în acest caz, pentru a stabili circumstanțele și motivele atacului sângeros. Conform presei din Peninsulă, persoanele implicate în scandal ar face parte dintr-o grupare infracțională care ar acționa în Italia și Franța, în special pe autostrăzi furând diverse bunuri din autotrenuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "Plânge cerul, Clau. Doare așa tare". Tânăr român, ucis fără milă pe o stradă din Italia. A fost înjunghiat până la moarte cu un cuțit de vânătoare