Antena Meniu Search
x

Poliţist, înjunghiat la Bruxelles chiar lângă o secție de poliție. Individul ar fi strigat „Allahu akbar” înainte de atac (Video)

Un poliţist a fost înjunghiat în zona gâtului, marţi dimineaţa, chiar lângă o secție de poliție din centrul Bruxelles-ului.

Polițist, înjunghiat la Bruxelles - captura video

Un poliţist a fost înjunghiat în zona gâtului, marţi dimineaţa, chiar lângă o secție de poliție din centrul Bruxelles-ului.

Ziarul belgian DH scrie că ar putea fi vorba de un atac islamist, deoarece individul ar fi strigat „Allahu akbar” (Allah este mare) înainte de atac.

 Atacatorul a fost apoi împuşcat şi rănit de un alt poliţist, însă viața lui nu e în pericol.

„Este prea devreme să spunem acum care a fost motivul atacatorului. Investigaţia este în curs de desfăşurare”, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei.

Belgia, unde au sediul Uniunea Europeană şi NATO, este în alertă de când atacatori sinucigaşi au ucis 23 de persoane detonând bombe la aeroportul din Bruxelles şi la metroul din oraş în 2016, deşi nivelul alertei a fost redus de la nivelul trei la nivelul doi, dintr-o scară de patru, în ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Poliţist, înjunghiat la Bruxelles chiar lângă o secție de poliție. Individul ar fi strigat „Allahu akbar” înainte de atac (Video)