Antena Meniu Search
x

Povestea lui Junior, câinele care și-a așteptat stăpâna timp de 8 ani să-l regăsească, după ce a fost furat de acasă

O femeie din Ohio şi-a regăsit câinele furat în urmă cu opt ani, în timpul unui jaf petrecut la ea acasă, pentru că nu a încetat nicio clipă să îl caute. Julia Nemeth l-a crescut pe Junior de când avea doar câteva zile și, în ciuda anilor care au urmat, ea nu a încetat nicio clipă să spere că, într-o zi, îl va regăsi.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.12.2020, 16:18

Povestea lui Junior, câinele care și-a așteptat stăpâna timp de 8 ani să-l regăsească, după ce a fost furat de acasă
Povestea lui Junior, câinele care și-a așteptat stăpâna timp de 8 ani să-l regăsească, după ce a fost furat de acasă - Facebook/ Humane Society of Summit County
  • Câinele a fost furat în timpul unui jaf petrecut în urmă cu opt ani.
  • În tot acest timp, câinele a ajuns la adăpostul pentru animale de mai multe ori, după trei adopții eșuate.

Ani la rând a scotocit prin fotografiile de la adăposturile de animale în speranța că va da peste ochii blânzi ai iubitului ei prieten, Junior.

La un moment dat a crezut că l-a găsit pe Craigslist, unde fusese scos la vânzare, însă persoana care a postat anunțul nu i-a răspuns niciodată la e-mail. 

Femeia nu a renunțat niciodată să-și caute câinele

Ulterior, Julia a aflat că Junior a fost adăpostit în repetate rânduri la Humane Society of Summit County, unde era cunoscut sub numele de Buddy și unde a ajuns pentru prima dată în luna iulie 2018. A devenit rapid cățelul preferat al angajaților și voluntarilor adăpostului, dar nu a fost niciodată prea prietenos cu cei care a încercat să în adopte. De trei ori au încercat cei de la adăpost să-i găsească o familie și de fiecare dată Junior a fost adus înapoi.

La jumătatea lunii decembrie, Julia a văzut poza lui Buddy pe site-ul Humane Society of Summit County și a știut că este Junior. 

A vorbit cu personalul adăpostului și a discutat despre personalitatea lui Junior. Așa au descoperit că Buddy și Junior sunt, de fapt, același cățel.

Junior și-a recunoscut stăpâna din prima zi

Încă de la prima revedere, câinele a recunoscut-o pe Julia, s-a apropiat de ea și chiar a executat câteva comenzi pe care le învățase de la aceasta pe când era doar un cățeluș. Era Junior. 

A doua zi, Julia și-a adus cei patru copii să se întâlnească cu Junior, pentru a se asigura că se va potrivi. În acea noapte, Junior s-a întors acasă.

„Nu-mi vine să cred că Junior este acasă. Am trecut prin atâtea provocări în viața mea și a-l avea înapoi înseamnă totul pentru mine”, a spus ea, potrivit wsbtv.com.

Junior, care acum are 9 ani, s-a integrat perfect în familie.

„Familia mea este în sfârșit completă din nou”, a spus Julia Nemeth.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Povestea lui Junior, câinele care și-a așteptat stăpâna timp de 8 ani să-l regăsească, după ce a fost furat de acasă