Antena Meniu Search
x

Premierul luxemburghez Xavier Bettel, internat la spital cu Covid-19

Premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, a fost internat la spital, duminică dimineață, la aproape o săptămână după ce a fost depistat cu COVID-19. Din motive de precauție, prim-ministrul va rămâne sub observație 24 de ore, cu excepția cazului în care medicii recomandă altceva.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.07.2021, 17:19

Premierul luxemburghez Xavier Bettel, internat la spital cu Covid-19
Premierul luxemburghez Xavier Bettel, internat la spital cu Covid-19 - Profimedia Images

Xavier Bettel va rămâne internat în spital în următoarele 24 de ore, timp în care este supus unor teste și analize suplimentare, scrie RTL Today.

Xavier Bettel a fost testat pozitiv la coronavirus şi a intrat în izolare, la două zile după ce a participat la Consiliul European. Informaţia referitoare la acest diagnostic a fost anunţată de biroul său la două zile de la participarea sa la Consiliul European, alături de alţi lideri din UE.

De asemenea, conform aceleiaşi surse, niciunul dintre liderii de la summit nu s-a numărat printre ”contactele apropiate”, pentru că au fost respectate normele referitoare la purtarea măştii şi la distanţarea socială.

Bettel, în vârstă de 48 de ani, avea în primele zile simptome uşoare, inclusiv febră şi dureri de cap, conform presei locale.

În mai, premierul luxemburghez a fost vaccinat cu prima doză a serului de la AstraZeneca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Premierul luxemburghez Xavier Bettel, internat la spital cu Covid-19