Antena Meniu Search
x

Premierul britanic Boris Johnson s-a căsătorit cu Carrie Symonds

Prim-ministrul Marii Britanii Boris Johnson s-a căsătorit, sâmbătă, la Catedrala Westminster, cu Carrie Symonds, a confirmat duminică un purtător de cuvânt al Downing street.

de Redactia Observator

la 30.05.2021, 12:43

Boris Johnson și Carrie Symonds
Boris Johnson și Carrie Symonds - Profimedia Images

Boris Johnson şi Carrie Symonds s-au căsătorit, în secret, la Catedrala Westminster. Evenimentul a avut loc sâmbătă, fiind prezenți doar familiile și prietenii apropiați ai celor doi, scrie BBC. Biroul premierului a refuzat să comenteze.

Ulterior, informația a fost confirmată de un purtător de cuvânt al Downing street. "Premierul şi Carrie Symonds s-au căsătorit ieri după-amiaza în cadrul unei ceremonii restrânse la catedrala din Westminster. Cuplul îşi va sărbători căsătoria cu familia şi prietenii săi în această vară", citează Reuters.

Ministrul britanic al Muncii, Therese Coffey, i-a felicitat pe cei doi miri, pe Twitter. Prim-ministrul Irlandei de Nord, Arlene Foster, le-a urat, de asemenea, „felicitări” celor doi. 

Ediția de sâmbătă a publicației Daily Mail a scris că ceremonia s-a desfășurat în prezența a 30 de invitați, numărul maxim de participanți permis în urma restricțiilor anti-COVID din Marea Britanie. 

Puţini reprezentanţi ai bisericii au fost implicaţi în pregătirile pentru ceremonia catolică, care a fost oficiată de părintele Daniel Humphries.

Potrivit The Sun, mai mulţi consilieri din Downing Street nu ştiau despre nuntă. Persoanele aflate în catedrală în jurul orei locale 13:30 au fost rugate să plece.

Boris Johnson și Symonds s-au logodit în 2019, însă au fost nevoiţi să amâne oficializarea relaţiei din cauza pandemiei. Logodna lor şi sarcina lui Symonds au fost anunţate în februarie 2020.

Boris Johnson, care a mai fost căsătorit de două ori, a finalizat în aceeaşi lună divorţul de Marina Wheeler, cu care are doi fii şi două fiice.

Fiul lui Johnson cu Symonds, Wilfred, s-a născut în luna aprilie a anului trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Premierul britanic Boris Johnson s-a căsătorit cu Carrie Symonds