Antena Meniu Search
x

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, internat de urgenţă după Anul Nou

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro, în vârstă de 66 de ani, a fost spitalizat de urgenţă, luni, la Sao Paulo, din cauza unei probabile noi ocluzii intestinale. Boala îi întrerupe concediul în sudul ţării, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 03.01.2022, 13:32

- Profimedia

Jair Bolsonaro a fost operat în şase rânduri la abdomen - ultima oară în iulie 2021, la spitalul privat Vila Nova Star - în urma unei tentative de asasinat petrecute în toiul campaniei electorale din septembrie 2018. Acum, preşedintele Braziliei e internat din nou în aceeaşi instituţie medicală, relatează news.ro. Preşedinţia braziliană, contactată de AFP, nu a confrmat şi nici nu a dezminţit această informaţie dezvăluită de publicaţii importante din Brazilia.

Jair Bolsonaro, operat de 6 ori după tentativa de asasinat din 2018

În iulie, şeful de extremă dreapta al statului, aflat în funcţie din 2019, a fost spitalizat timp de patru zile, din cauza unei ocluzii, la Vila Nova Star, unde a fost transferat în urma unei internări de urgenţă la Brasilia, din cauza unor dureri abdominale violente. După ce a fost înjunghiat în intestin, în septembrie 2018, în campania în vederea alegerilor prezidenţiale, aparent de către un cetăţean dezechilibrat, Jair Bolsonaro a fost operat de cel puţin patru ori la sistemul digestiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, internat de urgenţă după Anul Nou