Antena Meniu Search
x

Primarul din Melitopol, răpit pe 11 martie, a fost eliberat în schimbul a nouă soldați ruși

Primarul din Melitopol, Ivan Fedorov, răpit la 11 martie de forţele ruse, a fost eliberat la schimb cu nouă soldaţi ruşi capturaţi de ucraineni, a anunţat Daria Zarivna, consilieră a şefului de cabinet al preşedintelui Volodimir Zelenski, potrivit Ukrinform.

de Redactia Observator

la 17.03.2022, 10:11

Primarul din Melitopol, răpit de ruși pe 11 martie, a fost eliberat: "Mulţumesc că nu m-aţi abandonat"
Primarul din Melitopol, răpit de ruși pe 11 martie, a fost eliberat: "Mulţumesc că nu m-aţi abandonat" - Twitter

“Primarul din Melitopol, Ivan Fedorov, a fost eliberat din captivitate. Timp de mai mult de cinci zile, răpitorii l-au ţinut pe primar, forţându-l să coopereze, însă Fedorov nu a cedat. Rusia a primit la schimb nouă dintre soldaţii săi captivi născuţi în 2002-2003. De fapt sunt copii”, a spus Zarivna.

Într-o conversație telefonică cu președintele Zelenski, primarul i-a mulțumit acestuia că nu l-a abandonat. „Sunt mult mai bine. Mulţumesc că nu m-aţi abandonat. Am nevoie de o zi sau două pentru a mă recupera şi apoi vă stau la dispoziţie pentru a contribui la victoria noastră”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La 11 martie, armata rusă l-a răpit pe primarul din Melitopol, Ivan Fedorov. Aproxiamtiv zece persoane au pătruns în biroul primarului, i-au acoperit bărbatului capul cu un sac negru şi apoi au plecat cu edilul spre o destinaţie necunoscută. La 16 martie, Fedorov a fost eliberat.

Primarul a vorbit la telefon cu preşedintele Volodimir Zelenski şi i-a spus acestuia că îşi va relua activitatea cât de curând posibil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Primarul din Melitopol, răpit pe 11 martie, a fost eliberat în schimbul a nouă soldați ruși