Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu suspectul care l-ar fi ucis pe deputatul britanic David Amess

Sky News a obținut o înregistrare video de pe camerele de supraveghere cu un bărbat despre care se crede a fi Ali Harbi Ali, suspectul în cazul asasinatului parlamentarului David Amess.

de Redactia Observator

la 19.10.2021, 10:55

Primele imagini cu suspectul care l-ar fi ucis pe deputatul britanic David Amess
Primele imagini cu suspectul care l-ar fi ucis pe deputatul britanic David Amess - Sky News / CCTV

Bărbatul este surprins mergând pe o stradă din nordul Londrei – cu câteva ore înainte de uciderea parlamentarului Partidului Conservator, Sir David Amess. Îmbrăcat cu o geacă verde și ochelari, cu un rucsac peste umărul drept, Ali Harbi Ali a fost observat lângă un magazin de pe Highgate Road la ora 8.44 și se bănuiește că se îndrepta spre stația Gospel Oak, scrie Sky News.

Managerul magazinului în fața căruia a fost observat Ali a declarat pentru Sky News că poliția i-a cerut filmările CCTV din intervalul de timp cuprins între 8:30 și 9:00. Bărbatul le-a predat o copie a videoclipului.

Potrivit BBC, Ali Harbi Ali a fost inclus în urmă cu câţiva ani în programul naţional de prevenire a terorismului. Se crede că Ali nu a petrecut mult timp în acest program în care sunt incluse persoanele aflate în pericol de a se radicaliza.

Sir David, deputat conservator pentru Southend West din 1983, a fost înjunghiat de mai multe ori în momentul în care avea o întâlnire cu membrii ai Bisericii Metodiste din Belfair în Leigh-on-Sea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Primele imagini cu suspectul care l-ar fi ucis pe deputatul britanic David Amess