Meniu
Search
x

Video Primele imagini de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Un invitat a fost luat cu ambulanţa direct de la petrecere

A început petrecerea de nuntă pentru Ben Affleck şi Jennifer Lopez. Evenimentul, ţinut la moşia actorului din Statul Georgia, este programat pentru trei zile. Dar este marcat deja de ghinioane. Mama actorului a ajuns la spital, cu o zi înainte, după ce a căzut de pe un ponton. Iar un alt invitat a fost luat cu ambulanţa cu puţin timp în urmă, direct de la petrecere. 

De Redactia Observator la 21.08.2022, 11:52
Vezi și

Cei doi şi-au unit destinele, ieri, într-un hotel din statul Georgia, într-o a doua ceremonie, după cea din Las Vegas, de luna trecută. 

Incidente la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck

Apoi au început pregătirile pentru petrecerea găzduită la moşia lui Ben Affleck, programată să dureze trei zile. Au fost ridicate mai multe corturi, iar mesele au fost amenajate în aer liber.

Însă evenimentul pare urmărit de ghinion. Mama actorului de la Hollywood a alunecat pe un ponton de pe proprietate şi s-a rănit la un picior. Aceasta a fost găsită chiar de fiul ei şi dusă de urgenţă la spital. 

Pe acelaşi subiect

În tot acest timp Jennifer i-a fost alături. Cei doi au fost văzuți la spitalul din Savannah, unde Ben Affleck, vizibil afectat, a fumat în permanenţă. 

Paparazzi americani au mai descoperit ceva. Cu doar câteva ore înainte de începerea petrecerii, fratele cel mic al lui Ben Affleck, Casey, era tocmai în celălalt capăt al Statelor Unite, în Los Angeles. Acesta a evitat să spună motivul pentru care nu ajunsese la nuntă.

Iar ca tacâmul să fie complet, incidentele au continuat şi pe parcursul primei nopţi de petrecere. Cu puţin timp în urmă, unul dintre invitaţi a fost luat cu ambulanţa de la moşia lui Affleck. Identitatea bărbatului rămâne necunoscută, la fel şi motivul pentru care are nevoie de ajutor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Primele imagini de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Un invitat a fost luat cu ambulanţa direct de la petrecere