Antena Meniu Search
x

Prinții William și Harry au avut o întâlnire secretă cu majordomul mamei lor în 2017. Paul Burrell este acum printre criticii fiului cel mic al prințesei Diana

Prinții William și Harry s-au întâlnit în secret cu fostul majordom al mamei lor, prințesa Diana. Această discuție cu Paul Burrell ar fi avut loc înainte de nunta ducelui de Sussex, conform The Sun. Deși această întrevedere ar fi avut loc în 2017, detaliile despre aceasta indică faptul că cei doi frați au făcut eforturi pentru a înțelege și pentru a-și asuma moștenirea lăsată de mama lor, dat fiind faptul că anterior acestor dezvăluiri se credea că cei trei ar fi vorbit pentru ultima dată în 1997, după înmormântarea prințesei.

de Redactia Observator

la 28.05.2023, 16:53

Prinții William și Harry au avut o întâlnire secretă cu majordomul mamei lor în 2017. Paul Burrell este acum printre criticii fiului cel mic al prințesei Diana - Profimedia

O sursă apropiată de familia regală a declarat că: "A fost o întâlnire discretă, cei doi (n.r. William și Harry) au vrut să vorbească cu cineva care fusese aproape de mama lor." "Au fost câteva aspecte ale vieții sale ( n.r. Dianei)despre care au considerat că Paul le-ar putea clarifica."

Paul a fost confidentul Dianei timp de zece ani până la moartea ei într-un accident de mașină din Paris. Dar în 2003, cei doi prinți au fost profund nemulțumiți de acesta pentru că a scris o carte despre timpul petrecut în slujba mamei lor.Harry a scris despre acest incident în autobiografia sa din 2023, Spare, în care descrie cum a aflat despre carte când era în Australia, în vârstă de 19 ani. El scrie că a primit un pachet de la Palatul Buckingham, care era plin de notițe de la echipa de comunicații a Palatului despre "o problemă delicată". "Se folosea de dispariția ei pentru bani. Mi-a făcut sângele să fiarbă", a scris prințul în memoriile sale.

Harry scrie că a vrut să se întoarcă acasă pentru a-l "confrunta" pe domnul Burrell, dar Charles și William l-au convins să renunțe la acest plan, spunând că tot ce puteau face era "emiterea unei declarații comune de condamnare". Ducele susține, de asemenea, că nu a avut "nicio legătură cu redactarea" declarației Casei Clarence și că ar fi "mers mult mai departe".

Recent, Paul l-a criticat pe Harry pentru unele dintre dezvăluirile din cartea Spare, spunând că nu mai recunoaște ceea ce a devenit prințul. "L-am întâlnit prima dată în burtica mamei sale. Nu-l recunosc pe tânărul pe care îl văd astăzi. Nu este băiatul pe care îl cunoșteam. Ceea ce văd acum este un prinț furios, petulant, privilegiat, care dă vina constant pe alte persoane și nu își asumă responsabilitatea", a adăugat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Prinții William și Harry au avut o întâlnire secretă cu majordomul mamei lor în 2017. Paul Burrell este acum printre criticii fiului cel mic al prințesei Diana