Antena Meniu Search
x

Prinţul Louis a cucerit inimile privitorilor la slujba de Crăciun din Sandringham. I-a dăruit un desen unei fetițe din mulțime

Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, a participat la slujba de Crăciun din Sandringham, pentru prima dată. Mezinul familiei de Wales a fost vedeta evenimentului şi a cucerit inimile celor adunaţi la Biserica Maria Magdalena să-i salute pe membrii familiei regale. 

de Redactia Observator

la 26.12.2022, 18:01

La slujba de Crăciun din Sadringham, mezinul prinţului şi a prinţesei de Wales a atras toate privirile. La 4 ani, Louis şi-a luat îndatoririle regale în serios: şi-a dus mama de mână şi a încercat să o îndrume şi chiar s-a oprit la o fetiţă căreia i-a dăruit un desen cu ursul Paddington. 

Louis părea nerăbdător, în timp ce mergea în spatele fraților săi mai mari, Charlotte, de 7 ani, și George, de 9 ani, în drum spre Biserica Sfânta Maria Magdalena din Norfolk. Familia regală a fost condusă de regele Charles al III-lea și regina consoartă. 

În timp ce membrii regali intrau în biserică, un moment de dragoste frățească a fost surprins de camerele de filmat. Prințul George a întins mâna pentru a-și ghida fratele cel mai mic. 

Este primul an în care Familia Regală Britanică a petrecut sărbătorile de iarnă în lipsa Reginei Elisabeta a II-a. Tradiția de a merge la slujba din Sandringham era una dragă regretatei suverane, iar fiul său, Regele Charles al III-lea, își dorește să ducă acest obicei mai departe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Prinţul Louis a cucerit inimile privitorilor la slujba de Crăciun din Sandringham. I-a dăruit un desen unei fetițe din mulțime