Antena Meniu Search
x

Prinţul William a fost infectat cu coronavirus în luna aprilie, însă a ţinut diagnosticul secret pentru a nu alarma populaţia

Ducele de Cambridge a fost testat pozitiv pentru coronavirus, în luna aprilie a acestui an, potrivit unor surse de la Palatul Kensington, însă a păstrat diagnosticul secret, scrie BBC.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 20.01.2022, 13:12

Prințul William, fotografiat într-o vizită oficială în Sutton, UK.
Prințul William a fost diagnosticat cu COVID-19 în acceași perioadă cu tatăl său, Ducele de Wales. - Profimedia Images
  • Prinţul William a fost diagnosticat cu COVID-19 în luna aprilie
  • Ducele de Cambridge şi-a ţinut secret diagnosticul pentru a nu alarma populaţia
  • Cele mai importante știri, la Observator 19

Prinţul William nu şi-a făcut public diagnosticul pentru a nu alarma populaţia. „La acea vreme se întâmplau lucruri mult mai importante şi nu am vrut să alarmez pe nimeni”, ar fi declarat prinţul.

Veştile despre diagnosticul prinţului William vin cu câteva zile înainte ca Marea Britanie să intre într-un nou lockdown. Noile măsuri urmează să intre în vigoare de joi, pentru patru săptămâni.

În luna martie, prinţul Charles s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. La prima apariţie publică după ce a ieşit din izolare, Ducele de Wales a declarat că a prezentat simptome uşoare, însă nu şi-a recuperat complet simţurile mirosului şi gustului. 

Şi prim-ministrul britanic, Boris Johnson, a fost diagnosticat cu coronavirus, în luna aprilie, fiind internat la terapie intensivă. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Prinţul William a fost infectat cu coronavirus în luna aprilie, însă a ţinut diagnosticul secret pentru a nu alarma populaţia