Antena Meniu Search
x

Video Proteste în Italia. Taximetriştii s-au legat cu lanţuri de gardul Guvernului şi cer restricţionarea Uber: "Vor să ne lase fără pâine"

Sute de taximetrişti au protestat pe străzile Romei faţă de posibila decizie a Guvernului italian de a extinde accesul pe piaţa transportului public a companiilor de ride-sharing! Nu este prima dată când şoferii de taxi îşi exprimă indignarea faţă de apariţia acestor platforme în Italia, dar nervozitatea s-a accentuat după apariţiei investigaţiei jurnalistice intitulate Uber Files.

de Redactia Observator

la 14.07.2022, 10:39

Vezi și

Dosarele Uber au dezvăluit că directorii companiei au intervenit pe lângă guvernele din întreaga lume pentru a le permite accesul în ţările lor. Iar pentru asta au recurs la cele mai murdare manevre.

Şoferii au ajuns, în final, în faţa Biroului Guvernului Italian, unde au scandat lozinci împotriva premierului şi au aruncat cu petarde. Unii dintre protestatari s-au legat de gardul clădirii.

Enzo, şofer taxi: Nu vrem ca Uber să intre în Italia! Ei sunt o corporație internațională care nici măcar nu plătește impozite în Italia, ei plătesc taxe în străinătate, în timp ce noi plătim taxe în Italia și vor să ne lase fără pâine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Proteste în Italia. Taximetriştii s-au legat cu lanţuri de gardul Guvernului şi cer restricţionarea Uber: "Vor să ne lase fără pâine"