Antena Meniu Search
x

Un radiolog britanic pășește în aplauzele cadrelor medicale, după ce infecția cu coronavirus l-a paralizat

Paul Skegg, un radiolog de 42 de ani din Marea Britanie, s-a recuperat ”miraculos” după ce infecția cu coronavirus l-a paralizat vreme de mai bine de o săptămână.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.04.2020, 13:11

Un radiolog pășește în aplauzele cadrelor medicale, după ce infecția cu coronavirus l-a paralizat
Un radiolog pășește în aplauzele cadrelor medicale, după ce infecția cu coronavirus l-a paralizat - Facebook/ Paul Skegg
  • Paul Skegg s-a recuperat miraculos după infecția cu coronavirus.
  • Paul a rămas paralizat, o complicație extrem de rară a infecției cu COVID-19. 
  • Radiologul a petrecut 11 zile în terapie intensivă.

Paul Skegg a petrecut 11 zile în terapie intensivă, unde a dezvoltat sindromul Guillain-Barré, o complicație extrem de rară a infecției cu COVID-19. 

Paul a fost internat la spital pe 3 aprilie și l-a scurt timp a dezvoltat paralizia musculară totală a corpului din cauza infecției cu coronavirus, scrie Daily Mail.

Acesta este primul caz cunoscut de recuperare după o paralizie musculară totală cauzată de infecția cu coronavirus, în Marea Britanie.

La externare, radiologul a fost aplaudat de cadrele medicale ale Spitalului Darent Valley din Dartford, Kent, care susțin că recuperarea dramatică a lui Paul este o ”minune” de la Dumnezeu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Un radiolog britanic pășește în aplauzele cadrelor medicale, după ce infecția cu coronavirus l-a paralizat