Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacţia preşedintelui Iranului după atacurile israeliene: "Vom răspunde cu tact și inteligență la orice prostie"

Preşedintele iranian, Masud Pezeshkian, a asigurat că ţara sa "va răspunde oricărei prostii cu tact şi inteligenţă", făcând aluzie la atacurile israeliene de sâmbătă împotriva unor ţinte militare din Iran, care au provocat moartea a patru soldaţi, informează duminică EFE.

de Redactia Observator

la 27.10.2024 , 17:11

Reacţia preşedintelui Iranului după atacurile israeliene Reacţia preşedintelui Iranului după atacurile israeliene

"Duşmanii Iranului trebuie să ştie că acest popor curajos îşi apără fără teamă pământul şi va răspunde oricărei prostii cu tact şi inteligenţă", a avertizat Pezeshkian pe contul său de X, sâmbătă seara.

Preşedintele Iranului a asigurat că ţara sa ''va răspunde oricărei prostii cu tact şi inteligenţă''

Preşedintele Iranului a lăudat forţele militare care şi-au pierdut viaţa în atacurile israeliene şi a transmis condoleanţe familiilor. "Copiii Iranului şi-au sacrificat viaţa pentru apărarea patriei", a afirmat preşedintele iranian.

Articolul continuă după reclamă

Cu toate acestea, Statul Major al forţelor armate iraniene şi-a rezervat dreptul de a răspunde la atacurile Israelului care au provocat moartea a patru soldaţi şi avarierea unor radare. De asemenea, ministrul iranian de Externe, Abbas Araghchi, a asigurat că "Iranul nu are limite pentru a-şi proteja şi apăra interesele şi integritatea teritorială şi a poporului său". 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Ştiri externe » Reacţia preşedintelui Iranului după atacurile israeliene: "Vom răspunde cu tact și inteligență la orice prostie"