Antena Meniu Search
x

Video Regele Charles, atacat cu ouă în timpul unei vizite în oraşul York. Protestatarul a fost reţinut de autorităţi

Un bărbat din Marea Britanie a fost reținut de poliție, după ce încercat să arunce cu ouă în Regele Charles al III-lea şi regina consoartă, Camilla, relatează BBC. A fost auzit strigând: „Țara asta a fost construită pe sângele sclavilor”.

de Redactia Observator

la 09.11.2022, 14:50

Vezi și

Protestatarul a fost reținut în timp ce mulțimi de oameni s-au adunat la Micklegate Bar, intrarea tradițională regală în oraș, pentru a saluta cuplul regal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost auzit strigând: „Țara asta a fost construită pe sângele sclavilor”, în timp ce era reținut de polițişti.

Pe acelaşi subiect

Alți oameni din mulțime au început să scandeze „Dumnezeu să-l salveze pe rege” și „rușine să-ți fie” către protestatar.

Ouăle nu l-au nimerit pe Rege

Cuplul regal era întâmpinat de liderii orașului când ouăle au fost aruncate.

Totuşi, ouăle nu l-au nimerit pe rege și regina consoartă. Regele Charles a părut neliniștit de situaţie, chiar dacă a continuat să salute mulțimile prezente.

Regele și Regina Camilla vizitează York pentru a dezvălui o statuie a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a la York Minster, prima care a fost instalată de la moartea ei.

Figurina de ceară a regelui, atacată cu tort

În urmă cu două săptămâni, figurina de ceară a regelui a fost ţinta unui protest al activiştilor de mediu.

Activiștii de la Just Stop Oil au aruncat tort cu ciocolată într-o figurină de ceară a regelui Charles al III-lea, de la Madame Tussauds din Londra. Cei doi protestatari din grupul ecologist au cerut guvernului Regatului Unit să oprească toate licențele noi pentru petrol și gaze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Regele Charles, atacat cu ouă în timpul unei vizite în oraşul York. Protestatarul a fost reţinut de autorităţi