Antena Meniu Search
x

Video Figurina de ceară a Regelui Charles, atacată cu tort de ciocolată. Un nou protest inedit al activiştilor de la Just Stop Oil

Activiștii de la Just Stop Oil au aruncat tort cu ciocolată într-o figurină de ceară a regelui Charles al III-lea, de la Madame Tussauds din Londra. Cei doi protestatari din grupul ecologist cer guvernului Regatului Unit să oprească toate licențele noi pentru petrol și gaze. Este al treilea "atac" de acest tip din ultimele două săptămâni: protestatarii Just Stop Oil au aruncat cu supă de roşii într-un tablou de Van Gogh. La Berlin, protestatarii unui grup german au aruncat şi ei, cu piure de cartofi, într-o pictură realizată de Claude Monet.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 14:48

Vezi și

"Doi susținători ai Just Stop Oil au acoperit un model de ceară Madame Tussauds al regelui Charles al III-lea cu tort de ciocolată, cerând guvernului să oprească toate licențele și aprobările noi pentru petrol și gaze", au transmis cei de la Just Stop Oil, într-un mesaj pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Piure de cartofi peste tabloul lui Monet

Într-un muzeu de lângă Berlin, doi militanţi au aruncat piure de cartofi peste un tablou de Claude Monet. Tabloul, cumpărat acum câţiva ani cu 110 milioane de dolari, era protejat de un geam şi nu a avut de suferit.

Pe acelaşi subiect

La Londra, patru activişti ai altei grupări ecologiste au blocat celebra trecere de pietoni care a figurat, în 1969, pe coperta unui album Beatles. Ei au cerut să nu se mai dea permise pentru noi exploatări de petrol şi gaz. După o oră, militanţii au fost arestaţi, iar traficul s-a reluat. Acţiuni asemănătoare au loc de trei săptămâni pe şoselele britanice. 

Protest la National Gallery din Londra

"Floarea soarelui", celebrul tablou al pictorului Vincent van Gogh, din National Gallery din Londra, a fost, de asemenea, țința unui act de vandalism din partea unor activiști din grupului Just Stop Oil. În imaginile care au ajuns rapid virale pe internet se poate vedea cum două persoane aruncă cu supă către pictură, asta înainte de a se lipi de aceasta cu lipici. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Figurina de ceară a Regelui Charles, atacată cu tort de ciocolată. Un nou protest inedit al activiştilor de la Just Stop Oil