Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Regele Charles, moment hilar la inaugurarea unui târg în Scoţia. Monarhul a încercat de 8 ori să taie panglica cu o foarfecă

Moment amuzant pentru Regele Charles la inaugurarea unui târg de flori şi legume din Scoţia. Monarhul nu a reuşit să taie panglica cu foarfecele de grădină însă nu s-a dat bătut. 

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 09:25

A încercat de opt ori şi, abia cu ajutorul unui asistent a reuşit. Victoria sa a fost aplaudată puternic de cei prezenţi, în timp ce Charles râdea de ceea ce i s-a întâmplat. Aceasta este o expoziție de flori deosebit de importantă, deoarece marchează cea de-a 200-a aniversare a expoziției din Aberdeen. Este, de asemenea, prima expoziție de flori din Aberdeen organizată de Majestatea Sa în calitate de patron, un rol pe care l-a preluat în mai 2024. 

Regele Charles a purtat un kilt și un sporran pentru a face turul expoziției. A avut ocazia să se întâlnească cu mulți expozanți și fermieri diferiți și a admirat mai multe expoziții florale. Fiind un grădinar pasionat, a fost fascinat de legumele care concurau în cadrul Grupului scoțian al Societății Naționale de Legume. Regele l-a întâlnit și pe Oliver Keith, în vârstă de opt ani, a cărui coroană din carton a câștigat premiul al treilea în competiția sa. El l-a întrebat pe Keith cât timp i-a luat să realizeze coroana complexă și l-a urmărit în timp ce o proba.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Ştiri externe » Regele Charles, moment hilar la inaugurarea unui târg în Scoţia. Monarhul a încercat de 8 ori să taie panglica cu o foarfecă