Antena Meniu Search
x

Regina Elisabeta, interviu inedit despre ce înseamnă viaţa unui monarh

Într-un interviu cu totul neaşteptat, Regina Elisabeta a Doua a vorbit despre ce înseamnă viaţa unui monarh, cu tot cu părţile mai puţin plăcute.

Vezi și

Într-un interviu cu totul neaşteptat, Regina Elisabeta a Doua a vorbit, cu multă naturaleţe, despre ce înseamnă viaţa unui monarh, cu tot cu părţile mai puţin plăcute. Într-un documentar BBC, suverana vorbeşte despre ceremonia încoronării sale, din urmă cu peste 65 de ani.

Filmul a fost difuzat aseară pe micile ecrane britanice. Fragmentul în care Regina vorbeşte despre greutatea coroanei, a devenit deja cunoscut în întreaga lume.

Regina Elisabeta: "Din fericire, tatăl meu şi cu mine avem cam aceeaşi formă a capului. Dar după ce o pui pe cap, stă. Pur şi simplu rămâne acolo. Dar capul trebuie să rămână nemişcat. Nu poţi privi în jos pentru a-ţi citi discursul, trebuie să ţii textul mai sus. Pentru că dacă te-ai apleca, ţi s-ar frânge gâtul, ar cădea. Aşa că sunt unele dezavantaje în ceea ce priveşte coroanele. Dar altminteri sunt destul de importante."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Regina Elisabeta, interviu inedit despre ce înseamnă viaţa unui monarh