Antena Meniu Search
x

Regizorul canadian Paul Haggis, arestat pentru agresiune sexuală. Cine este femeia care îl acuză

Regizorul şi producătorul canadian Paul Haggis a fost arestat în sudul Italiei pentru o presupusă agresiune sexuală. O tânără îl acuză că ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu el. Totul s-ar fi întâmplat înainte de un festival de film care începe marți la Ostuni, în Puglia.

de Cristina Dimulescu

la 20.06.2022, 09:09

Regizorul Paul Haggis a fost arestat în Italia pentru o presupusă agresiune sexuală.
Regizorul Paul Haggis a fost arestat în Italia pentru o presupusă agresiune sexuală. - Twitter

Paul Haggis, în vârstă de 69 de ani, care a scris şi regizat filmul premiat cu Oscar "Crash (Collision)", urma să fie vedeta Festivalului de film Allora Fest, care începe marţi în oraşul Ostuni din provincia Brindisi. Tânăra fusese cu Haggis înainte de festival, potrivit acuzării.

Suspectul ar fi forţat-o pe tânăra, pe care a cunoscut-o cu ceva timp în urmă, să facă sex, a spus procurorul.

După o întâlnire, tânăra a fost "nevoită să solicite îngrijiri medicale", potrivit acestuia. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Paul Haggis a mai fost acuzat de agresiune sexuală 

Nu este prima dată când regizorul este acuzat de agresiune sexuală. În ianuarie 2018, el a fost dat în judecată de trei femei după ce o primă plângere a fost depusă împotriva lui la Curtea Supremă din New York de către un agent de publicitate cinematografică, Haleigh Breest. Ea l-a acuzat pe regizorul filmelor "Crash" şi scenaristul "Million Dollar Baby" şi "Casino Royale" că a abuzat-o şi violat-o în ianuarie 2013, când avea 26 de ani.

Pentru firma de avocatură care le apără pe cele trei reclamante care au preferat să rămână sub anonimat, el ar fi "un prădător în serie care atacă femeile de ani de zile". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Regizorul canadian Paul Haggis, arestat pentru agresiune sexuală. Cine este femeia care îl acuză