Antena Meniu Search
x

Revenirea prințului Harry în Marea Britanie, "foarte posibilă", susține un fost majordom regal

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea să locuiască din nou în Marea Britanie asta în ciuda scandalurilor din ultimii ani cu ceilalți membrii ai familiei regale, susține un fost majordom apropiat de Casa de Windsor. Ducele și ducesa de Sussex au renunțat la îndatoririle lor regale în ianuarie 2020 și s-au mutat în statul California, SUA, conform The Mirror.

de Redactia Observator

la 27.05.2023, 17:22

Prințul Harry și Meghan Markle
Revenirea prințului Harry în Marea Britanie, "foarte posibilă", susține un fost majordom regal - Profimedia

Din ianuarie 2020, cei doi s-au întors doar în Marea Britanie de câteva ori de atunci, inclusiv când Harry a participat singur la încoronarea tatălui său la începutul acestei luni, înainte de a se întoarce acasă în aceeași zi pentru a sărbători ziua de naștere a fiului său. Dar, potrivit fostului majordom al regelui Charles, Grant Harrold, ducele de Sussex ia în calcul să cumpere o proprietate în Marea Britanie, în cazul în care ar dori să-și înmulțească vizitele.

"Niciodată nu aș spune niciodată, este întotdeauna posibil ca într-o zi să vrea să vină acasă, este posibil să cumpere (n.r. o proprietate) aici, dacă ar dori să rămână mai mult și Meghan nu ar vrea să vină. "Meghan nu are nicio familie aici ca atare, toată familia ei se află în State și de asta Harry a decis să se mute acolo."

Majordomul a adăugat că Harry "va avea întotdeauna o legătură cu Marea Britanie" și nu va dori niciodată să renunțe la ea. În ceea ce-i privește pe ducii de Sussex, acesta a adăugat că întoarcerea lor pe pământ britanic este „extrem de posibilă", recunoscând în același timp că cei doi "par fericiți în Statele Unite".

Posibilitatea ca prințul Harry și Meghan Markle să revină în Marea Britanie a fost luată în calcul de către un comentator regal, acesta apreciind faptul că cei doi ar putea face acest lucru pentru a ajuta la modernizarea Casei Regale. "Au fost un atu uriaș ca un cuplu pentru Casa Regală și cred că de fapt, aveau nevoie de ei", a spus Tina Brown , fostă șefă a revistei Vanity în timpul unui interviu. "A avea o femeie de culoare în Familia Regală a fost, știți, un lucru minunat pentru ține legătura cu o națiune mai diversă."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Revenirea prințului Harry în Marea Britanie, "foarte posibilă", susține un fost majordom regal