Antena Meniu Search
x

Roman Abramovici şi negociatorii ucraineni ar fi fost otrăviţi la Kiev. Ce simptome au avut - WSJ

Miliardarul Roman Abramovich, precum şi celelalte persoane care au făcut parte din echipa de negociere au acuzat probleme grave de sănătate după ce au participat la întrunirea de la Kiev.

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 19:31

Roman Abramovich ar fi fost otrăvit la Kiev, în timpul negocierilor de pace. Ce simptome au avut membrii echipei sale
- Profimedia

Potrivit Wall Street Journal, care citează surse apropiate omului de afaceri, Roman Abramovich suspectează că ar fi fost otrăvit la Kiev. Un apropiat de-al lui Abramovich a declarat pentru Wall Street Journal că nu are nici cea mai mică idee despre cine ar putea face aşa ceva şi cine i-ar vrea răul. Jurnaliştii de la Wall Street Journal au cerut un punct de vedere din partea Moscovei pe marginea acestui subiect, dar oficialii de la Kremlin nu au dorit să comenteze.

Conform celor de la The Guardian, după acest incident Roman Abramovich şi-a pierdut temporar vederea. El a fost tratat la o clinică din Turcia.

Potrivit jurnaliştilor de la Bellingcat, trei membri ai echipei de negociere din care a făcut parte şi Abramovich susţin că au avut dureri atroce la nivelul globilor oculari şi inflamaţii ale pielii. Simptomele au durat o noapte întreagă, au mai spus aceştia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Roman Abramovici şi negociatorii ucraineni ar fi fost otrăviţi la Kiev. Ce simptome au avut - WSJ