Antena Meniu Search
x

Român acuzat că ar fi furat ceasuri de peste un milion de euro, din Elveţia, ridicat de pe un aeroport din Grecia

Un român de 48 de ani a fost reţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a fost ridicat de poliţiştii greci de pe aeroportul din Salonic.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 30.03.2021, 07:38

Românul ar putea fi extrădat în Elveţia
Românul ar fi furat ceasurile de lux înainte de Anul Nou - Hepta
  • Românul ar fi furat ceasurile de peste un milion de euro înainte de Anul Nou.
  • Românul ar putea fi extrădat în Elveţia.

Românul a fost reţinut în baza unui mandat de arestare emis pe numele său de autorităţile din Elveţia. Conform AP, românul este acuzat că, înainte de anul nou, a furat patru ceasuri în valoare totală de peste un milion de euro dintr-un magazin cu bijuterii din Berna.

Românul, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, în concordanţă cu legislaţia din Grecia, a fost ridicat vinerea trecută de pe aeroportul din Salonic, când tocmai coborâse din avion şi se pregătea pentru controlul documentelor de călătorie. Poliţiştii greci l-au identificat în baza de date ca fiind căutat de autorităţile din Elveţia, astfel că l-au reţinut imediat.

Românul ar fi furat ceasurile din Elveţia înainte de Anul Nou

În cursul zilei de luni, românul a fost audiat de autorităţile din Grecia. A negat acuzaţiile, însă autorităţile din Grecia au decis ca acesta să rămână în arest cel puţin până la momentul în care se decide eventuala extrădare a sa în Elveţia.

Pe 28 decembrie anul trecut, românul, împreună cu un alt suspect, ar fi pătruns într-un magazin cu bijuterii şi ar fi cerut vânzătorului să-i arate cele patru ceasuri. Ulterior, profitând de un moment de neatenţie al vânzătorului, ar fi înlocuit ceasurile de peste un milion de euro cu unele contrafăcute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Român acuzat că ar fi furat ceasuri de peste un milion de euro, din Elveţia, ridicat de pe un aeroport din Grecia