Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Român arestat în Italia, şi-ar fi stropit cu alcool iubita însărcinată, apoi i-ar fi dat foc: "El a fost! Băgaţi-l la închisoare"

Un român de 41 de ani a fost arestat în Italia, fiind acuzat că şi-a stropit iubita însărcinată cu alcool, apoi i-a dat foc. Femeia a ajuns la spital cu arsuri pe 50% din suprafaţa corpului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.05.2021 , 12:57

Oroarea a avut loc săptămâna trecută seară, joi seară mai precis, într-o vilă din Vellezzo Bellini, o comună din provincia Pavia, Italia.

laprovinciapavese.gelocal.it

"El a fost cel care mi-a dat foc, a aruncat cu alcool pe mine. Băgaţi-l la închisoare!", le-a spus Marta Maria Sangalli carabinierilor, în timp ce era dusă cu targa la ambulanţă.

Sursa: laprovinciapavese.gelocal.it
Vezi și

Potrivit publicaţiei laprovinciapavese.gelocal.it, oamenii legii ar fi înregistrat mărturia femeii cu telefonul mobil. Cu vocea stinsă, tânăra a mărturist apoi că era împreună cu românul de trei luni. 

Pe acelaşi subiect

laprovinciapavese.gelocal.it

Alarma la serviciul unic de urgenţă a fost dată chiar de Maria, care, iniţial, a anunţat că este vorba despre un accident domestic. Ulterior, la sosirea poliţiştilor şi a medicilor, femeia şi-a acuzat partenerul, apoi a leşinat. A apucat să le spună salvatorilor că este însărcinată în două luni.

laprovinciapavese.gelocal.it

Presa italiană scrie că furia lui Marian C. s-ar fi dezlănţuit de la un mesaj primit pe telefonul mobil. 

Între cei doi ar fi pornit o ceartă în sufragerie, bărbatul ar fi luat o sticlă plină cu alcool, ar fi stropit-o pe femeie, apoi i-ar fi dat foc.

Românul a fost arestat pentru tentativă de crimă

Jurnaliştii de la leggo.it susţin că femeia a suferit arsuri pentru 50% din corp. Ea a fost transportată la spitalul Niguarda din Milano și nu este în pericol de a-și pierde viața.

Carabinierii din Bereguardo l-au arestat pe român pentru tentativă de crimă. El a fost dus la închisoarea Torre del Gallo din Pavia, fiind la dispoziția Parchetului Pavia, care a demarat o anchetă în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Român arestat în Italia, şi-ar fi stropit cu alcool iubita însărcinată, apoi i-ar fi dat foc: "El a fost! Băgaţi-l la închisoare"