Antena Meniu Search
x

Video Român arestat în Italia, şi-ar fi stropit cu alcool iubita însărcinată, apoi i-ar fi dat foc: "El a fost! Băgaţi-l la închisoare"

Un român de 41 de ani a fost arestat în Italia, fiind acuzat că şi-a stropit iubita însărcinată cu alcool, apoi i-a dat foc. Femeia a ajuns la spital cu arsuri pe 50% din suprafaţa corpului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.05.2021, 12:57

Sursa: laprovinciapavese.gelocal.it Vezi și

Oroarea a avut loc săptămâna trecută seară, joi seară mai precis, într-o vilă din Vellezzo Bellini, o comună din provincia Pavia, Italia.

laprovinciapavese.gelocal.it

"El a fost cel care mi-a dat foc, a aruncat cu alcool pe mine. Băgaţi-l la închisoare!", le-a spus Marta Maria Sangalli carabinierilor, în timp ce era dusă cu targa la ambulanţă.

Potrivit publicaţiei laprovinciapavese.gelocal.it, oamenii legii ar fi înregistrat mărturia femeii cu telefonul mobil. Cu vocea stinsă, tânăra a mărturist apoi că era împreună cu românul de trei luni. 

Pe acelaşi subiect

laprovinciapavese.gelocal.it

Alarma la serviciul unic de urgenţă a fost dată chiar de Maria, care, iniţial, a anunţat că este vorba despre un accident domestic. Ulterior, la sosirea poliţiştilor şi a medicilor, femeia şi-a acuzat partenerul, apoi a leşinat. A apucat să le spună salvatorilor că este însărcinată în două luni.

laprovinciapavese.gelocal.it

Presa italiană scrie că furia lui Marian C. s-ar fi dezlănţuit de la un mesaj primit pe telefonul mobil. 

Între cei doi ar fi pornit o ceartă în sufragerie, bărbatul ar fi luat o sticlă plină cu alcool, ar fi stropit-o pe femeie, apoi i-ar fi dat foc.

Românul a fost arestat pentru tentativă de crimă

Jurnaliştii de la leggo.it susţin că femeia a suferit arsuri pentru 50% din corp. Ea a fost transportată la spitalul Niguarda din Milano și nu este în pericol de a-și pierde viața.

Carabinierii din Bereguardo l-au arestat pe român pentru tentativă de crimă. El a fost dus la închisoarea Torre del Gallo din Pavia, fiind la dispoziția Parchetului Pavia, care a demarat o anchetă în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Român arestat în Italia, şi-ar fi stropit cu alcool iubita însărcinată, apoi i-ar fi dat foc: "El a fost! Băgaţi-l la închisoare"