Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român pe jumătate dezbrăcat se luptă cu 3 poliţişti, în piaţa Garibaldi, din Napoli (Video)

Un român în vârstă de 38 de ani a fost arestat la Napoli, după ce a început să ameninţe trecătorii cu o sticlă spartă. Adrian Hliban s-a dezbrăcat la bustul gol şi a ţinut neapărat să-şi demonstreze calităţile de luptător şi poliţiştilor care au sosit imediat la locul evenimentului.

de Cristian Ionescu

la 14.05.2019 , 21:18

Un român pe jumătate dezbrăcat se luptă cu 3 poliţişti, în piaţa Garibaldi, din Napoli (Video)

Un român în vârstă de 38 de ani a fost arestat la Napoli, după ce a început să ameninţe trecătorii cu o sticlă spartă.

Adrian Hliban s-a dezbrăcat la bustul gol şi a ţinut neapărat să-şi demonstreze calităţile de luptător şi poliţiştilor care au sosit imediat la locul evenimentului, însă a fost repede imobilizat.

Român arestat la Napoli după ce a ameninţat trecătorii cu o sticlă spartă, în piaţa Garibaldi

Articolul continuă după reclamă

Cu o sticlă spartă în mână, românul a amenințat pe oricine intra în raza sa de acțiune, iar la incident au sosit imediat trei poliţişti. Românul nu a ascultat atunci când poliţiştii i-au spus să arunce sticla din mână şi să se potolească, aşa că au fost nevoiţi să intervină.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adrian Hliban, în vârstă de 38 de ani, din România, a fost imobilizat şi arestat rapid de către polițiștii din Napoli, el trebuind acum să răspundă acuzațiilor de rezistență la arestare și rănire agravantă.

Nu se cunoaşte motivul pentru care românul a recurs la gestul său.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Un român pe jumătate dezbrăcat se luptă cu 3 poliţişti, în piaţa Garibaldi, din Napoli (Video)