Antena Meniu Search
x

Galerie foto Român bătut și înjunghiat sălbatic, pe o stradă din Bremen, în Germania. El și soția lui au fost atacați cu bâte și topoare de indivizi mascați

Duminică seară, un tânăr român în vârstă de 34 de ani și soția lui de 29 de ani au fost atacați cu sălbăticie, în timp ce se aflau într-un BMW, pe o stradă din orașul german Bremen. Mai mulți indivizi mascați, înarmați cu bâte, cuțite și topoare, au coborât din mai multe mașini și au luat cu asalt SUV-ul românilor, relatează tabloidul german Bild.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.06.2023, 11:53

Duminică, în jurul orei 21:20, cuplul de români se afla într-un BMW pe Wielandstrasse, în Bremen, când mai multe mașini cu numere de înmatriculare străine au oprit, iar din ele au coborât mai mulți indivizi cu cagule. Înarmați cu bâte de baseball și topoare, au început să lovească SUV-ul românilor. După ce au distrus luneta și portiera șoferului, agresorii l-au scos pe bărbat din mașină, l-au bătut cu sălbăticie și l-au înjunghiat cu un cuțit. Într-un final, cuplul a reușit să scape din mâinile agresorilor.

Mai multe imagini de la locul atacului, aici

Atacatorii sunt căutați de poliție

Serviciile de urgență alertate au ajuns rapid la fața locului, acordând primul ajutor românului înjunghiat. El a fost dus la camera de urgență cu răni care îi pun viața în pericol.

Atacatorii au reușit să fugă, iar poliția a declanșat o operațiune masivă de căutare, pentru a-i găsi. Potrivit primelor declarații ale cuplului, se pare că agresorii sunt tot românii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Român bătut și înjunghiat sălbatic, pe o stradă din Bremen, în Germania. El și soția lui au fost atacați cu bâte și topoare de indivizi mascați