Antena Meniu Search
x

Român căutat de autorităţile din Polonia, pentru trafic de droguri, prins din a doua încercare de poliţiştii spanioli

Un român de 32 de ani, căutat de autorităţile din Polonia, pentru trafic de droguri, a fost descoperit în Spania având documente false asupra sa.

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 07:22

Românul capturat în Spania are 32 de ani
Poliţiştii spanioli l-au capturat pe român abia din a doua încercare - Guardia Civil via Euro Weekly News
  • Românul capturat în Spania are 32 de ani.

Românul a fost descoperit, prima dată, la începutul lunii mai, în staţiunea Benalmadena, de pe Costa del Sol, la 12 kilometri vest de Malaga. Atunci, românul a fost descoperit în urma unui raid al poliţiştilor spanioli.

Totuşi, conform Euro Weekly News, românul, care locuia alături de alţi şase conaţionali, a reuşit să scape, sărind pe geam, în momentul în care poliţiştii şi-au dat seama că le-a prezentat documente false.

Românul are numeroase condamnări la activ

La circa o lună de la momentul respectiv, românul a fost descoperit din nou, de această dată în Mijas, o altă staţiune de pe Costa del Sol situată în apropiere de Malaga. De această dată, românul nu a mai reuşit să scape, fiind arestat în baza unui mandat emis în lipsa sa de autorităţile din Polonia.

Românul era căutat la nivel internaţional de autorităţile din Polonia, unde ar avea de executat o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru implicarea în traficul de droguri. Mai mult, sursa amintită precizează că ar fi fost a patra condamnare încasată de românul de 32 de ani şi că acesta ar fi căutat inclusiv de autorităţile din România pentru a se afla implicarea sa exactă într-un alt dosar de trafic de droguri.

Românul a fost arestat în Spania şi urmează să rămână închisă până când autorităţile decid exact situaţia sa şi unde urmează să fie extrădat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Român căutat de autorităţile din Polonia, pentru trafic de droguri, prins din a doua încercare de poliţiştii spanioli