Antena Meniu Search
x

Foto Român de 32 de ani, moarte cruntă pe o şosea din Germania. Tânărul nu a frânat şi s-a înfipt cu dubiţa într-un TIR, pe autostrada A14

Un accident rutier mortal a avut loc joi după-amiază pe A14, între sectorul de autostradă de lângă Bernburg și ieșirea Staßfurt, în direcția Magdeburg.

de Redactia Observator

la 22.06.2024 , 16:48

- FFW Güsten/www.mz.de

Potrivit poliției, șoferul unei furgonete românești, în vârstă de 32 de ani, a intrat fără să frâneze într-un camion slovac. Tânărul de 32 de ani a fost atât de grav rănit încât a murit la locul accidentului, relatează Mitteldeutsche Zeitung.

Şoferul camionului din faţă se află în stare de şoc

"Când am ajuns la locul accidentului, am început imediat operațiunea de salvare", a declarat directorul operațiunilor, Markus Glass. Cu toate acestea, medicul de urgență a trebuit să confirme decesul bărbatului doar câteva momente mai târziu.

Articolul continuă după reclamă

Șoferul camionului, în vârstă de 26 de ani, a suferit un șoc și a primit îngrijiri medicale, a declarat poliția.

Au fost mobilizați 19 salvatori de la departamentele de pompieri Ilberstedt și Güsten și un elicopter de salvare. Autostrada spre Magdeburg a fost complet închisă timp de câteva ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Stiri externe » Român de 32 de ani, moarte cruntă pe o şosea din Germania. Tânărul nu a frânat şi s-a înfipt cu dubiţa într-un TIR, pe autostrada A14