Antena Meniu Search
x

Român implicat în traficul cu migranţi, condamnat la ani grei de închisoare în Anglia

Un român implicat în traficul cu migranţi a fost condamnat la şase ani de închisoare, în Anglia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.05.2021, 10:44

Românul îşi petrece şase ani într-o închisoare din Anglia
Românul a fost prins de două ori cu migranţi în camion - UK News in Pictures
  • Românul a fost prins de două ori când transporta migranţi în camion.

Decizia magistraţilor de la Curtea Coroanei din Canterbury vine după ce Sebastian Gabriel Podar, de 48 de ani, a fost prins în decembrie anul trecut, în portul din Dover, când încerca să ajute nouă migranţi să ajungă din Anglia în Franţa.

Conform UK News in Pictures, poliţiştii englezi au oprit camionul românului înainte ca Podar să se îmbarce pe un feribot cu direcţia Franţa. În baza bănuielilor avute, poliţiştii englezi au descoperit nouă migranţi ascunşi în camionul românului. Printre cei nouă migranţi se afla un bărbat de 39 de ani, din Bangladesh, bănuit că abuzase sexual mai mulţi minori. În cele din urmă, bărbatul din Bangladesh a fost pus sub acuzare pentru comiterea a 20 de astfel de infracţiuni.

Pe lângă bărbatul din Bangladesh, românul încerca să mai ajute să ajungă în Franţa opt migranţi din India, Algeria şi Bangladesh.

Românul a mai fost prins cu migranţi în camion

Iniţial, românul a negat acuzaţia de implicare în traficul cu migranţi, chiar dacă el mai fusese prins cu şase migranţi în camion în octombrie anul trecut, în apropiere de Londra.

În cele din urmă, românul a recunoscut faptele, pentru a primi o pedeapsă mai blândă. Chiar şi aşa a fost condamnat la şase ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Român implicat în traficul cu migranţi, condamnat la ani grei de închisoare în Anglia