Antena Meniu Search
x

Român urmărit cu elicopterul, pe acoperișuri, la Viena, după ce a vrut să-și omoare fostul iubit cu umbrela

Un român a fost urmărit cu elicopterul, pe acoperișuri, la Viena, după ce a vrut să-și omoare fostul iubit cu umbrela. Tânărul de 27 de ani a căzut de la înălțime și a ajuns la spital în stare gravă.

de Redactia Observator

la 11.06.2020, 11:00

  • Românul s-a certat cu fostul lui iubit, un austriac de 49 de ani.
  • Poliția a chemat un elicopter cu reflector, pentru a-l găsi.

Un bărbat care a fugit pe acoperișuri, ca să scape de poliție, a trezit un cartier întreg la Viena, miercuri noaptea. Tânărul, un român, se certase cu iubitul lui, apoi l-a atacat cu o umbrelă și a strigat că îl va ucide. Poliția austriacă l-a urmărit cu elicopterul.

Povestea a început atunci când tânărul de 27 de ani s-a luat la ceartă cu fostul său iubit în apartamentul acestuia din Mariahilfer Strasse. Românul s-a supărat și l-a amenințat de câteva ori că îl va ucide pe fostul partener, care are 49 de ani. Înfuriat, a luat o umbrelă și l-a atacat pe acesta. Victima a reușit să sune totuși la Poliție.

Românul de 27 de ani a scăpat printr-o trapă, pe acoperiș. Poliția a mobilizat un elicopter și reflectorul acestuia, precum și zgomotul elicelor, a trezit tot cartierul. Din cauza întunericului, românul s-a prăbușit de pe acoperiș. Polițiștii, scrie wien.orf.at, au auzit hohotele de plâns ale acestuia, dar nu l-au putut localiza imediat. În cele din urmă a fost găsit pe un acoperiș plat, între sistemele de ventilație.

Pompierii din Viena au ajutat la transportul rănitului la spital, acesta suferind mai multe fracturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Român urmărit cu elicopterul, pe acoperișuri, la Viena, după ce a vrut să-și omoare fostul iubit cu umbrela