Antena Meniu Search
x

Româncă răpită și ținută captivă timp de 6 luni, într-o locuință fără curent, în Spania. Cel care a închis-o fusese eliberat, după ce mai încercase să o răpească! (VIDEO)

O româncă a fost sechestrată timp de 6 luni, în condiții groaznice, într-o casă din Valencia. A fost ținută captivă într-un apartament insalubru.

O româncă a fost sechestrată timp de 6 luni, în condiții groaznice, într-o casă din Valencia. A fost ținută captivă într-un apartament insalubru.

Cazul sechestrării româncei face vâlvă în presa spaniolă. Autorul răpirii este fostul ei soț, și el român, care, culmea, ar fi avut o relație cu o altă femeie, ba chiar și copii, spune presa spaniolă.

Victima a fost ținută într-un apartament închiriat la parterul unei clădiri cu mai multe etaje din orașul Novelda, din Alicante. Locuința nu avea curent, iar tânăra era ținută acolo sub cheie. Ceilalți locatari spun că, în foarte puține rânduri, au văzut-o pe româncă în curtea interioară a clădirii, dar pentru foarte puțin timp și de fiecare dată era păzită de individ.

Pe acelaşi subiect

Detaliile obținute de jurnaliștii spanioli de la anchetatori sunt uluitoare. Fostul soț al victimei a mai încercat în aprilie anul trecut să o răpească. A fost însă prins de polițiști, însă, printr-o decizie complet surprinzătoare, un judecător spaniol a decis eliberarea românului. I s-a impus, totuși, un ordin de restricție, neavând dreptul să se mai apropie de fosta soție.

După doar 2 luni de la decizie, însă, în iunie, bărbatul de 40 de ani, profitând de faptul că nu era bine monitorizat de autorități, și-a răpit fosta soție, care de frica lui, se mutase într-un alt oraș, în regiunea Valencia. Individul a găsit femeia și a dus-o cu forța în apartamentul din Novelda, unde a ținut-o sub cheie.

Surse din anchetă spun că, în perioada captivității, tânăra a fost scoasă la plimbare de foarte puține ori, dar era ținută ca un animal de companie de fostul soț,

Nimeni nu a observat dispariția româncei. Iar locatarii clădirii unde a fost ținută captivă și-au dat seama abia după 6 luni, când au alertat poliția. Românul a fost arestat de Guardia Civil și urmează să fie judecat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Româncă răpită și ținută captivă timp de 6 luni, într-o locuință fără curent, în Spania. Cel care a închis-o fusese eliberat, după ce mai încercase să o răpească! (VIDEO)