Antena Meniu Search
x

Româncă ucisă cu sălbăticie în Italia, sub ochii fetiţei sale. Principalii suspecţi sunt verişorii soţului său

Româncă ucisă cu sălbăticie în Sicilia, chiar sub ochii fetiţei sale. Principalii suspecţi de crimă sunt doi verişori ai soţului său.

Româncă ucisă cu sălbăticie în Italia, sub ochii fetiţei sale. Principalii suspecţi sunt verişorii soţului său

Româncă ucisă cu sălbăticie în Sicilia, chiar sub ochii fetiţei sale. Principalii suspecţi de crimă sunt doi verişori ai soţului său. Aceştia au fost reţinuţi de autorităţile din Cerda, Sicilia, sub acuzaţia că au ucis-o cu sânge rece pe Alina Elena Biţă, în locuinţa sa, scrie presa italiană.

Autorităţile siciliene au stabilit că cei doi suspecţi de crimă sunt verişori cu soţul victimei. Potrivit informaţiilor din anchetă, cei doi au pătruns în locuinţa femeii pentru a o jefui, însă au fost surprinşi în plin fapt de aceasta.

Au ucis-o pentru a scăpa, după care au fugit cu o sumă de bani găsită în casă. Totul s-a întâmplat sub ochii fetiţei victimei. Câteva ore mai târziu, vecinii au alertat poliţia, din cauza plânsului neîncetat al copilei.

Iniţial, s-a crezut că femeia a suferit un anevrism cerebral, însă în urma investigaţiilor, legiştii au găsit urme suspecte pe gâtul femeii, astfel că a fost demarată o anchetă.

Primul suspect a fost chiar soţul femeii, care, în urma investigaţiilor de amploare dispuse de autorităţile siciliene, s-a dovedit a fi nevinovat.  Anchetatoriil-au interogat timp de aproape două zile încontinuu pe român.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Româncă ucisă cu sălbăticie în Italia, sub ochii fetiţei sale. Principalii suspecţi sunt verişorii soţului său