Antena Meniu Search
x

Români reţinuţi în Irlanda de Nord. Au vrut să răpească două fete

Magistraţii de la Curtea de Justiţie din Antrim, Irlanda de Nord, au decis reţinerea a doi români rezidenţi în oraşul Ballymena.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.05.2019, 19:28

Românii sunt acuzaţi că au încercat să răpească două fete
Românii rămân după gratii, pentru a nu fi linşaţi de localnici - Hepta

Magistraţii de la Curtea de Justiţie din Antrim, Irlanda de Nord, au decis reţinerea a doi români rezidenţi în oraşul Ballymena.

Liviu Căprean, de 39 de ani, şi Florin Boraş, de 45 de ani, au fost reţinuţi fiind acuzaţi că au vrut să răpească două adolescente.

Românii au fost arestaţi, pentru a fi linşaţi de localnici

Conform Belfast Telegraph, intervenţia promptă a unui detectiv a făcut ca planul românilor să nu poată fi dus la bun sfârşit.

Pe acelaşi subiect

Culmea este că cei doi români au solicitat să fie cercetaţi în stare de libertate, dar autorităţile locale au stabilit că nu le poate oferi protecţie de furia localnicilor.

Aşa s-a ajuns ca magistraţii să ia decizia ca cei doi români să rămână după gratii cel puţin până când se va stabili definitiv dacă sunt vinovaţi.

Mai mult, există chiar posibilitatea ca la următorul termen, pe 30 mai, cei doi români să fie audiaţi prin transmisiune video pentru a nu fi expuşi unui eventual pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Români reţinuţi în Irlanda de Nord. Au vrut să răpească două fete