Antena Meniu Search
x

"Rusia a invadat Ucraina". Cum explică Bloomberg publicarea "ştirii"? Materialul a stat pe prima pagina a site-ului mai bine de 30 de minute

Bloomberg a făcut o gafă de proporţii. Site-ul de știri financiare a raportat din greşeală că "Rusia a invadat Ucraina" vineri după-amiază şi a păstrat ştirea mai bine de 30 de minute pe prima pagină, informează New York Post.

de Redactia Observator

la 05.02.2022, 13:16

"Rusia a invadat Ucraina". Cum explică Bloomberg publicarea "ştirii"? Materialul a stat pe prima pagina a site-ului mai bine de 30 de minute
- Facebook / Olga Lautman

"În direct: Rusia invadează Ucraina". Asta a titrat Bloomberg pe prima pagină, vineri în jurul orei 16:00. "Ştirea" a stat timp de aproximativ 30 de minute pe site, potrivit Olgăi Lautman, un analist rus care a postat pe Twitter o captură şi a cerut socoteală jurnaliştilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Utilizatorii care au încercat să deschidă ştirea care aducea veşti cutremurătoare au fost redirecţionaţi către o pagină de eroare.

"Am intrat pe site și am văzut știrile de ultimă oră, dar știam că nu sunt reale, deoarece am de-a face cu Ucraina și voi fi unul dintre primii care vor afla", a declarat Lautman pentru The Post. "Este bizar, o greșeală destul de mare, având în vedere că aceasta este o potențială invazie la scară largă și toată lumea aşteaptă veşti despre subiect", a mai spus ea.

Pe acelaşi subiect

Explicaţia Bloomberg

Bloomberg a răspuns solicitării New York Post de a comenta şi a spus că materialul a fost postat accidental, fiind un "titlu pregătit pentru eventualitatea unei invazii".

"Pregătim titluri pentru multe scenarii și unul dintre aceste titluri a fost publicat din greșeală în jurul orei 16:00 astăzi pe site-ul nostru. Regretăm profund eroarea", a scris un purtător de cuvânt al Bloomberg într-un e-mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "Rusia a invadat Ucraina". Cum explică Bloomberg publicarea "ştirii"? Materialul a stat pe prima pagina a site-ului mai bine de 30 de minute