Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Rusia a lovit Harkovul cu o bombă ghidată: patru morţi, printre care şi un copil. Zelenski dă vina pe Occident pentru atac: "Decizii ferme pentru a opri teroarea"

Război în Ucraina. Rusia a bombardat oraşul Harkov folosind o bombă ghidată. Volodimir Zelenski dă vina pe aliaţii occidentali pentru acest episod.

de Redactia Observator

la 30.08.2024 , 18:13

Rusia a lovit Harkovul cu o bombă ghidată: patru morţi, printre care şi un copil. Zelenski dă vina pe Occident pentru atac: "Decizii ferme pentru a opri teroarea"
- pravda.com.ua

Bomba lansată de forţele ruse a lovit un bloc şi un loc de joacă. Potrivit Reuters, patru persoane au murit în urma atacului, una dintre victime fiind un copil. Cel puţin alte 28 de persoane au fost rănite.

Zelenski dă vina pe aliaţii occidentali

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a publicat imagini de la locul atacului şi a dat vina pe aliaţii occidentali, precizând că acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă Ucraina ar fi avut acceptul de a ataca forţele ruse acolo sunt staţionate şi de unde au lansat atacul şi dacă ar fi avut şi echipamentele necesare pentru a lovi astfel de ţinte.

Articolul continuă după reclamă

"Acest atac al Rusiei a fost cu o bombă ghidată. Atacul nu ar fi avut loc dacă forţele noastre ar fi avut posibilitatea de a ataca Forţele Aeriene ruseşti acolo unde îşi au baza. Avem nevoie de soluţii ferme din partea partenerilor pentru opri teroarea. Nu există niciun motiv raţional pentru a limita capacităţile Ucrainei de a se apăra", a declarat Volodimir Zelenski.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Rusia a lovit Harkovul cu o bombă ghidată: patru morţi, printre care şi un copil. Zelenski dă vina pe Occident pentru atac: "Decizii ferme pentru a opri teroarea"