Antena Meniu Search
x

Rusia acuză Germania că s-ar fi implicat în laboratoarele biologice din Ucraina: "Au creat o reţea de cel puţin 30 de laboratoare"

Rusia acuză Germania că a avut o implicare directă, alături de Statele Unite, în coordonarea activităţilor din laboratoarele biologice din Ucraina. Afirmaţiile au fost făcute de Maria Saharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe din Rusia.

Rusia acuză Germania că s-ar fi implicat în laboratoarele biologice din Ucraina: "Au creat o reţea de cel puţin 30"
- Profimedia

Saharova spune că Germania a participat alături de Statele Unite în activităţi de cercetare biologică în Ucraina. "Conform informaţiilor confirmate, partea germană a coordonat îndeaproape activitatea în domeniul securităţii biologice cu colegii săi americani, care au creat o reţea de cel puţin 30 de laboratoare biologice în Ucraina", a declarat oficialul rus într-un interviu pentru RT.

Saharova a descris activitatea Germaniei drept "cercetare ştiinţifică periculoasă", dar nu a prezentat nicio dovadă în sprijinul afirmaţiilor sale. Rusia a acuzat Ucraina încă din primele zile ale invaziei că desfăşoară activităţi de cercetare în laboratoare secrete pe care armata rusă le-a descoperit pe măsură ce înainta pe teritoriul ucrainean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Rusia acuză Germania că s-ar fi implicat în laboratoarele biologice din Ucraina: "Au creat o reţea de cel puţin 30 de laboratoare"