Antena Meniu Search
x

Ruşii au lovit cu o rachetă un bloc din Sloviansk, în Vinerea Mare. Sunt cel puţin cinci morţi şi 15 răniţi

O lovitură de rachetă rusă asupra unui bloc de apartamente a ucis cel puţin cinci persoane şi rănit 15 vineri la Sloviansk, un oraş din estul Ucrainei, a anunţat guvernatorul local, avertizând că ar putea exista oameni îngropaţi sub dărâmături, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 14.04.2023, 22:27

Ruşii au lovit cu o rachetă un bloc din Sloviansk, în Vinerea Mare. Sunt cel puţin cinci morţi şi 15 răniţi
Ruşii au lovit cu o rachetă un bloc din Sloviansk, în Vinerea Mare. Sunt cel puţin cinci morţi şi 15 răniţi - Profimedia Images

"Începând cu ora locală 18.00 (16.00 GMT), sunt cinci morţi şi 15 răniţi", a declarat guvernatorul regiunii Doneţk, Pavlo Kirilenko, pe Telegram. "Este posibil ca şapte persoane, inclusiv un copil, să se afle sub dărâmături", a adăugat el.

Sloviansk se află într-o parte a regiunii Doneţk sub control ucrainean, la 45 de kilometri nord-vest de Bahmut, în apropiere de teritoriul controlat de Rusia.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat Rusia că "bombardează brutal" clădiri rezidenţiale şi "ucide oameni în plină zi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Ruşii au lovit cu o rachetă un bloc din Sloviansk, în Vinerea Mare. Sunt cel puţin cinci morţi şi 15 răniţi