Antena Meniu Search
x

”Ruşii sunt vinovaţi. Bebelușii sunt uciși”. Mărturia unui soldat rus, ţinut captiv de ucraineni. Îşi imploră familia să nu creadă "propaganda" de la Moscova

Un soldat rus aflat în Ucraina îşi imploră famili rămasă în Rusia să nu aibă încredere în propagand Moscovei, transmiţând că trupele ruseşti sunt vinovate pentru moartea mai multor copii din Ucraina.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 05.03.2022, 11:49

Mărturia unui soldat rus, ţinut captiv de ucraineni.
Mărturia unui soldat rus, ţinut captiv de ucraineni. - Captură Video

Soldatul, care a fost capturat de forțele ucrainene, a îndemnat oamenii să nu aibă încredere în ceea ce aud la televiziunea rusă, deoarece susține că reprezentanţii de la Kremlin sunt dor nişte oameni care „spală creierul”.

Într-un videoclip, care a fost distribuit pe Facebook de către Serviciul de Securitate al Ucrainei, soldatul susține că trupele ruse ucid civili și bebeluși în Ucraina.  „Ceea ce se întâmplă aici în Ucraina este vina Rusiei. Nici a Ucrainei, nici a altcuiva. Ei, ruşii, ucid oameni civili. Bebelușii sunt şi ei uciși", spune el, potrivit Daily Mail.

A zecea zi de război ăn Ucraina

Bărbatul al cărui nume nu este cunoscut, insistă că, deși este un „captiv al ucrainenilor” şi le transmite celor din familie că nu au de ce să îşi facă griji. El susține că guvernul rus „spălă creierul” cetățenilor săi și a spus că nu este adevărat că ucrainenii sunt „un popor rău”, deoarece a descris trupele ruse drept „carne de tun”.

Pe acelaşi subiect

Militarul susține că aproximativ 8.000 până la 10.000 de soldați au fost uciși de la începutul invaziei, o afirmație contestată de Moscova, care a publicat pentru prima dată cifre despre militarii morţi, miercuri dimineaţă. „Noi suntem agresorul, noi suntem distrugătorii. Deci, după cum se spune, noi suntem carnea de tun', spune el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » ”Ruşii sunt vinovaţi. Bebelușii sunt uciși”. Mărturia unui soldat rus, ţinut captiv de ucraineni. Îşi imploră familia să nu creadă "propaganda" de la Moscova