Antena Meniu Search
x

Protagonista MOMENTULUI DE INFARCT de pe cel mai înalt zgârie-nori din Dubai a ajuns la Poliţie. Oamenii legii au pus-o să facă o promisiune! (VIDEO)

Momentele de infarct de pe Cayan Tower din Dubai, ale cărei protagonistă a fost frumoasa rusoiacă Viktoria Odintsova, de 23 de ani, s-au lăsat cu o vizită la secţia de poliţie.

Momentele de infarct de pe Cayan Tower din Dubai, ale cărei protagonistă a fost frumoasa rusoiacă Viktoria Odintsova, de 23 de ani, s-au lăsat cu o vizită la secţia de poliţie.

Modelul rus, care, la peste 300 de metri înălţime, a filmat câteva scene extrem de periculoase, a trebuit să completeze o declaraţie scrisă în care promite că nu va mai repeta cascadoria.

Aspru criticată după şedinţa foto inedită, Viktoria a promis că nu-şi va mai pune viaţa în pericol.

Pe acelaşi subiect

Recent, tânăra a stat atârnat doar de mâna unui asistent foto pe unul din cei mai înalţi zgârie-nori din lume. 

Filmuleţul, postat de fată pe Instagram, nu este deloc pentru cei slabi de inimă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La un moment dat, Viktoria, complet neasigurată, stă pe marginea clădirii, după care se desprinde total de clădire, ţinându-se doar cu o mână de un bărbat. Totul se petrece la câteva sute de metri înălţime!

Clipul a devenit rapid viral, însă chiar dacă mulţi au aplaudat grozăvia tinerei, au fost şi mai mulţi care au criticat-o pentru că a făcut această cascadorie fără echipament de siguranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Protagonista MOMENTULUI DE INFARCT de pe cel mai înalt zgârie-nori din Dubai a ajuns la Poliţie. Oamenii legii au pus-o să facă o promisiune! (VIDEO)