Antena Meniu Search
x

Video Sancţiunile impuse de Occident îi afectează şi pe "copiii Kremlinului". Viaţa copiilor oligarhilor ruşi, dată peste cap de războiul din Ucraina

Copiii Kremlinului aveau o viaţă perfectă. Călătoreau cu avioane private, mergeau în vacanţe exotice şi studiau la universităţi de elită din toată lumea. Asta în timp ce locuiau în apartamente şi case de lux. Invazia ruşilor în Ucraina şi sancţiunile impuse oligarhilor au schimbat însă complet şi viaţa tinerilor care acum nu mai au acces la opulenţa cu care erau obişnuiţi.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 14.04.2022, 19:40

Vezi și

Fata lui Dimitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, iubeşte lumina reflectoarelor. Iar tabloidele din Rusia trăiesc prin postările ei. Tânăra de 24 de ani e obişnuită cu luxul. A şi terminat un stagiu la Louis Vuitton şi are o diplomă în marketing. Însă problemele părinţilor îi afectează şi pe copii. Alături de tatăl ei, Elisabeta apare pe lista celor vizaţi de sancţiunile ţărilor europene. "Este surprinsă că se află pe lista celor sancţionaţi şi este dezamăgită, pentru acum nu mai poate călători", a declarat Tim Wilson, profesor.

În plus, Peskova şi-a luat adio şi de la apartamentul de două milioane de dolari din inima Parisului, confiscat acum de autorităţi. "Este evident deja că în timpul unei astfel de „vânători de vrăjitoare“ există o ură frenetică pentru tot ceea ce este rusesc. Nu există un proces echitabil", a declarat Liza Peskova. Elisabeta nu este, însă, singurul copil al Kremlinului care suportă sancţiunile impuse după invazia Ucrainei. Polina Kovaleva, fiica vitregă a lui Serghei Lavrov, ministrul rus de externe, se bucura de un apartament de 5,8 milioane de dolari într-unul dintre cele mai scumpe cartiere ale Londrei. Acum, este şi ea lista neagră.

Sancţiunile le-au ajuns din urmă chiar şi pe fetele lui Vladimir Putin, Maria, medic endocrinolog, şi Katerina, care e dansatoare. Ambele vor avea activele îngheţate şi vor fi supuse unei interdicţii de călătorie. Apartamentul din Olanda al Mariei şi vila Katerinei din Biarritz au fost confiscate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Sancţiunile impuse de Occident îi afectează şi pe "copiii Kremlinului". Viaţa copiilor oligarhilor ruşi, dată peste cap de războiul din Ucraina