Antena Meniu Search
x

Scandalul Kevin Spacey continuă, la Hollywood. Noi acuzaţii de hărţuire sexuală

Kevin Spacey este ţinta unor noi acuzaţii, mult mai grave decât cele de până acum.

Vezi și

Kevin Spacey este ţinta unor noi acuzaţii, mult mai grave decât cele de până acum. O fostă prezentatoare TV din Statele Unite spune că actorul că i-a violat fiul. Femeia a povestit totul în detaliu. De scandalul sexual de la Hollywood nu scapă nici Steven Seagal.

Vizibil afectată şi cu ochii în lacrimi, această fostă prezentatoare TV a adus în faţa lumii drama fiului ei. Băiatul avea doar 18 ani când ar fi fost molestat de starul de la Hollywood. Femeia susţine că actorul Kevin Spacey l-a forţat pe adolescent să bea foarte mult alcool. Apoi ar fi făcut lucruri şi mai grave. 

Scandalul în care este implicat Kevin Spacey l-a determinat pe regizorul Ridley Scott să ia o decizie fără precedent. Actorul nu va mai apărea în filmul „All the Money in the World", care va fi lansat în decembrie. Locul lui a fost luat de Christopher Plummer. 

Noi acuzaţii de agresiune sexuală se îndreaptă şi împotriva lui Steven Segal. Actriţa Portia de Rossi, cunoscută din serialul "Ally McBeal", a povestit cum a decurs o audiţie pentru unul dintre filmele lui.

Şi celebrul Charlie Sheen este acuzat că l-ar fi violat pe fostul actor Corey Haim pe când acesta avea 13 ani. Starul cu un trecut marcat de abuzul de droguri şi alcool neagă, însă, totul. Corey Haim a murit în 2010, la doar 38 de ani, în urma unei supradoze de stupefiante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Scandalul Kevin Spacey continuă, la Hollywood. Noi acuzaţii de hărţuire sexuală