Antena Meniu Search
x

Scoicile, o raritate în meniurile restaurantelor

Scoicile ar putea deveni o raritate în meniurile restaurantelor sau chiar în magazine. Asta spun cercetătorii care au descoperit că apa oceanelor este atât de poluată şi acidă încât împiedică scoicile să îşi mai formeze cochilia

Vezi și

Scoicile ar putea deveni o raritate în meniurile restaurantelor sau chiar în magazine. Asta spun cercetătorii care au descoperit că apa oceanelor este atât de poluată şi acidă încât împiedică scoicile să îşi mai formeze cochilia. 

De asemenea, faptul că apa oceanelor şi-a schimbat compoziţia influenţează şi gustul creveţilor, care au un gust mai acrişor în ultima vreme, spun experţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Scoicile, o raritate în meniurile restaurantelor