Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scoicile, o raritate în meniurile restaurantelor

Scoicile ar putea deveni o raritate în meniurile restaurantelor sau chiar în magazine. Asta spun cercetătorii care au descoperit că apa oceanelor este atât de poluată şi acidă încât împiedică scoicile să îşi mai formeze cochilia

de Redactia Observator

la 24.12.2014 , 17:04

Scoicile ar putea deveni o raritate în meniurile restaurantelor sau chiar în magazine. Asta spun cercetătorii care au descoperit că apa oceanelor este atât de poluată şi acidă încât împiedică scoicile să îşi mai formeze cochilia. 

De asemenea, faptul că apa oceanelor şi-a schimbat compoziţia influenţează şi gustul creveţilor, care au un gust mai acrişor în ultima vreme, spun experţii.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri externe » Scoicile, o raritate în meniurile restaurantelor