Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Se apropie data la care ducesa de Cambridge trebuie sa nasca

Toate privirile sunt atintite, zilele acestea, pe spitalul Saint Mary din Londra. Data la care ducesa de Cambridge trebuie sa nasca se apropie, iar bucuria familiei regale si a supusilor Coroanei va fi si a afaceristilor.

de Redactia Observator

la 12.07.2013 , 14:49

Spera ca asa-numita "febra a bebelusului" sa ii ajute sa iasa din criza.

La spitalul londonez unde va naste Kate nu fac de garda doar medicii. Sunt zeci de jurnalisti care pazesc zi si noapte intrarea. Ca sa treaca timpul mai usor, se distreaza punand pariuri si scriind mesaje. De exemplu, "Nu hraniti fotografii" sau "M-am plictisit, vreau acasa".

Febra bebelusului regal se traieste intens si in magazine. Comerciantii spera ca mostenitorul tronului sa le aduca incasri de aproape 300 de milioane de euro.

Vezi și

Pe mancare si petreceri se vor duce 87 de milioane de lire, adica 100 de milioane de euro. Pe suveniruri si obiecte de colectie vor cheltui 56 de milioane de lire, adica 64 de milioane de euro, iar pe alcool, ceva mai mult: echivalentul 70 de milioane de euro.

Pregatiri pentru marele moment se fac si la curtea regala. Kate ia lectii private de yoga si s-a interesat si de avantajele nasterii sub hipnoza.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Se apropie data la care ducesa de Cambridge trebuie sa nasca