Antena Meniu Search
x

Se retrag de la Eurovision după rezultatul de anul acesta. Îşi fac propriul concurs

Rezultatul de anul acesta de la Eurovision a stârnit numeroase discuţii. Cei mai revoltaţi au fost însă ruşii care vin cu o propunere inedită.

 Rezultatul de anul acesta de la Eurovision a stârnit numeroase discuţii. Cei mai revoltaţi au fost însă ruşii care vin cu o propunere inedită.

Victoria repurtată sâmbătă seară de reprezentantul Austriei, travestitul cu barbă Conchita Wurst, a generat un val de proteste şi de critici în Rusia. Aşa că deputaţii ruşi au venit astăzi cu o propunere: să înfiinţeze propria versiune a concursului EUROVISION.

Astfel, deputatul Valeri Raşkin a îndemnat Rusia să părăsească Eurovision pentru a organiza o competiţie paralelă, care ar urma să se numească "Vocea Eurasiei".

"Rezultatul ultimului Eurovision a fost picătura care a umplut paharul", a declarat el în Parlamentul rus.

"Trebuie să părăsim acest concurs, nu mai putem suporta această nebunie", a adăugat deputatul. "Ei nu le plac pe fetele noastre pentru că ele nu au barbă", a declarat un alt deputat, Oleg Lilov, din partidul Rusia Dreaptă.

"Lor nu le plac melodiile noastre", a regretat acelaşi deputat, înainte de a începe să fredoneze un cântec popular rusesc în faţa colegilor săi.

Şi biserica ortodoxă rusă a comentat victoria travestitului austriac de la Eurovision: "A fost încă un pas către refuzarea identităţii creştine a culturii europene", potrivit purtătorului ei de cuvânt, Vladimir Legoida.

Câteva sute de internauţi ruşi au protestat faţă de victoria Conchitei Wurst, publicând, în special pe Instagram, propriile fotografii în care şi-au ras bărbile.

"Rade-ţi şi tu barba pentru a protesta", a scris internautul Valentin Korobkov din Celiabinsk, sub hashtag-ul #dokajichtotyneconchita ("dovedeşte că nu eşti Conchita"), iar mesajul său a primit câteva sute de Like-uri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Se retrag de la Eurovision după rezultatul de anul acesta. Îşi fac propriul concurs