Antena Meniu Search
x

Video NATO: "Dacă Putin câștigă vom plăti un preț mai mare decât trebuie să plătim ajutând Kievul"

Cu o săptămână înainte de începutul summitului NATO de la Madrid, secretarul general al Alianţei a vorbit despre subiectele care vor fi dezbătute la întrunire.

de Redactia Observator

la 23.06.2022, 14:47

Vezi și

NATO vrea să pună la cale un nou plan de sprijinire a Ucrainei în confictul cu Rusia şi să crească forţa de răspuns rapid de până la şase ori, la aproape 250 de mii de militari. Un pas important în acest sens ar putea fi aderarea Suediei şi Finlandei la Alianţă. 

Jens Stoltenberg: Preţul pe care riscăm să îl plătim în caz că Putin va reuşi să obţină ceea ce îşi doreşte folosind forţa militară împotriva unui stat european democratic independent din Europa va fi mult mai mare decât preţul pe care trebuie să îl plătim pentru a susţine Ucraina. Turcia este membrul NATO care a suferit cel mai mult de pe urma atacurilor teroriste. Atunci când prezintă îngrijorări, desigur trebuie să ne adunăm să le discutăm şi pentru asta realizăm consultări. Sunt încrezător şi că vom ajunge la o înţelegere privind Finlanda şi Suedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » NATO: "Dacă Putin câștigă vom plăti un preț mai mare decât trebuie să plătim ajutând Kievul"